Våre mest populære smykker

Et smykke utgjør ofte den siste finishen til ethvert antrekk og kan tilføre både farge, eleganse eller mystikk samtidig som det fremhever din naturlige skjønnhet.

Smykker har alle sine karakteristikker, og med et hav av utsøkte smykker å bære, kan uttrykket du ender opp med variere i stor grad! For tiden er det mange smykker å se i gaten – alt fra store statement-smykker til fargerike stener og beads - eller personlige anheng og enkle øreringer.

Perler: Alltid populært! Perlesmykker er ikke lenger en stil - det er en stor trend som inngår i mange stiler. Se alle våre perlesmykker her.


Populære smykker som aldri går av moten 

Vi i A&C elsker å følge med på trendene som beveger seg! Men det er ofte i disse kategoriene vi finner de mest populære smykkene:Must have øreringer. Enten du liker øreringer med eller uten charms er disse et kjært tilbehør som alltid er populært.

Se alle våre enkle øreringer

Se alle våre øredobber med charms


Spennende materialer og farger
Smykker som er laget i andre materialer enn metaller gir et helt annet uttrykk! Ofte kan det ha en leken tvist, med komponenter i ulike størrelser. 

 


Pure Steel - robust og skinnende
Robuste, stilrene og skinnende smykker i ren stål har blitt en stor favoritt blant flere. Dette er smykker tilgjengelig i mange ulike varianter. Hva med et stilig cuff-armbånd, eller snake-chains som sørger for et stilig gjenskinn. Se kolleksjonen.

 


Stjernetegn
Astrologi er noe som har vært blant oss i tusenvis av år, og symbolikken er fortsatt noe vi lar oss forføre av. For ikke å nevne, identifiserer vi oss gjerne med hva stjernetegnet vårt representerer. 

Se kategorien stjernetegn her

Design med emalje 
Emalje tilhører ikke bare gamle brosjer, det er også et fantastisk materiale for å skape spennende smykkedesign! Ikke rart at smykker med emalje har blitt svært populært! Se alle smykker med emalje

      
    

Relaterte artikler

Pure Steel

Pure Steel

Stålsmykkene er designet av A&C Oslo og laget av høyglanspolert stål. De kommer enten i rent stål eller belagt med ekte gull. Designet er klassisk...

Les mer
Must have: Lenker

Must have: Lenker

Det å mikse sølv og gull er en spennende smykketrend som fortsetter denne sesongen. Denne kolleksjonen er et resultat av eksperimentering med...

Les mer
Armbånd med farger

Armbånd med farger

Sesongens nye armbånd kommer i de herligste farger og materialer. Her finner du steiner, skjell, ferskvannsperler og emalje - i vakre og ...

Les mer