Stjernetegn

Vi har smykker med stjernetegn i ulike varianter. Zodiacs, våre stjernetegn-smykker er en personlig og hyggelig gave å gi til deg selv eller en du er glad i. Et smykke med stjernetegn er like fint alene, som ved lag på lag med en tykkere lenke, eller andre små anheng. Velg mellom to ulike serier som begge er designet av A&C Oslo: Minimalistiske stjernetegn-smykker i gullbelagt stål, Steel Zodiacs  - og Constellations, små mynter med stjernebilde i krystallstener. Smykkene i stål holder seg svært godt over tid.

Smykker med stjernetegn

Nydelige stjernetegn i gullbelagt stål. Velg mellom mynter med steinsatte stjernebilder og våre helt nye supersøte zodiacs, små stjernetegn-symboler. En perfekt gave med en særdeles god holdbarhet. Helt perfekt for deg som helst vil ha smykkene på, uansett hva du gjør.


Stjernetegn-symbolene kommer i lengden 42 cm + forlengelse, mens myntene med konstellasjon har lengde 45 cm + forlengelse. Smykkene er nydelige lag-på-lag med andre smykker, og er laget i slitesterkt stål slik at de holder seg pene i lang, lang tid. Klikk deg inn på hvert enkelt stjernetegn hvis du er usikker på dato og hvilket tegn du ser etter.