Om A&C Oslo - et norsk smykkemerke

Er du på utkikk etter nye tilskudd til smykkeskrinet fra en norsk smykkedesigner? A&C Oslo tilbyr et stort utvalg av utsøkte smykker til både damer og menn. 

Norsk smykkemerke til en nordisk livsstil

A&C Oslo er smykkemerke for mennesker med sand mellom tærne, som omfavner en nordisk livsstil. Vi liker å pynte oss i hverdagen og på jobb, men helst på en avslappet og kul måte. Smykkene skal være gode å ha på og være i fine materialer, og et personlig uttrykk verdsettes høyt! Når vi skal på fest og i spesielle anledninger drar vi gjerne på litt ekstra, med tøffe statement-smykker eller glitrende øredobber.

Natur som inspirasjonskilde

Fine materialer, vann i bevegelse, små skatter fra skogen, refleksjoner og lys – alt dette fine fra naturen som vi omgir oss med, er av våre fremste inspirasjonskilder. Som et norsk smykkemerke er dette en naturlig del av vår identitet.

Vi har likevel alltid med oss de siste trendene i vår inspirasjon. Vi er opptatt av at våre smykkedesigns skal kunne brukes til å fremheve ulike stiler, enten du liker det stramt og moderne, figurativt, fargerikt eller organisk med mykere former.

Vi tar ingen snarveier

Hvert eneste A&C Oslo-smykke er designet av vår egen designer. Hun tegner alle castingene (detaljerte støpedeler) til minste detalj, og tar stilling til hvilke materialer og farger som skal inngå i kolleksjonen.

Årlig lanserer vi to store kolleksjoner med nye serier av smykker.

Slik startet det hele, en ekte kjærlighetshistorie

A&C Oslo er bygget på en ekte kjærlighetshistorie om to vakre, unge mennesker som traff hverandre på en idyllisk, eksotisk strand, langt av sted, lang tid tilbake. De forelsket seg i hverandre og alt det vakre verden hadde å tilby. De ønsket at reisen skulle vare for evig, og startet å lage smykker.


Det var Birgit Løitegaard og Franz Titulaer som startet det opprinnelige selskapet, Arts & Crafts. Her ca 1980 hvor de kjørete rundt i en liten bil og solge smykker i Japan.

Våre verdier

Merkets bærebjelker er ”frihet, respekt og mangfold”. I dette ligger friheten til å være deg selv, ha respekt for naturen og andre mennesker og det å omfavne mangfoldet i verden vi lever i. Smykkene uttrykker en avslappet eleganse, og er inspirert av det autentiske og naturlige, med ønske om å fremheve din personlighet og inspirere til å være deg selv.

 

  • A&C Oslo er vårt brand

  • Våre smykker er designet i Norge av våre egen produktdesigner

  • Vi har alltid ett oppdatert utvalg, for alle anledninger

  • Vi designer smykker med tanke på deg som bruker de - derfor har vi noe for alle

  • Smykkene er håndlaget i begrenset antall

  • Vi lanserer nye hovedkolleksjoner to ganger i året

  • Vi er opptatt av å bruke gode og spennende materialer av høy kvalitet

 

Smykkene er å få kjøpt her i vår egen nettbutikk. Du vil også finne A&C i mote og livsstils-butikker i hele Norge. Smykkene eksporteres dessuten til mange ulike land over hele verden.

 

  Birgit og Franz som gateselgere i Japan.

Hverdagsliv på Boracay, hvor Birgit og Franz lagde sitt eget hjem på stranden. Her bodde de i seks år mens de lagde og solgte smykker i Asia. Vel hjemme i Norge fortsatte de å selge smykker på gaten og på markeder før de åpnet sin første Arts & Crafts butikk i Bogstadveien i Oslo. Vi er stole av å fortsette historien under nytt merkenavn, A&C Oslo (fra 2019).