Pure Steel

Stålsmykkene er designet av A&C Oslo og laget av høyglanspolert stål. De kommer enten i rent stål eller belagt med ekte gull. Designet er klassisk og elegant med sine stramme og rene linjer, perfekt for clean cut-stilen. Stål er dessuten et svært velegnet materiale til smykker, da det tåler røff bruk og vann bedre enn andre materialer. Smykkene er selvfølgelig allergivennlige.

 
Etter en lang periode med gullbelagte smykker ser vi nå mer rene stålsmykker. Klikk på bildet for å se utvalget.

 Vår helt nye unisex-kolleksjon. Smykkene har et klassisk skandinavisk utseende og er designet for å kunne brukes av alle. Linjene er rene og kvaliteten slitesterk.Ringer, ringer, ringer! FW2022 har et fantastisk utvalg. Legg merke til de nye signet-ringene som kommer i størrelser til både han og henne. Klikk på bilde for å se alle ringer i stål.

 

Lenker i ulike utførelser har blitt en viktig del av smykkegarderoben. Nytt denne sesongen er kordell-lenker, figaro og snake chains i ulike bredder og lengder. Klikk på bilde for å se våre lenker.

 


Solsmykket er en stor gavefavoritt. Legg merke til de mye smykkene med emalje og stjerner. Elsker de!


Blå gavefavoritt fra Steel Facetted Stone Coll, her med sandsten (stjernestein og blå aventurin.  Kjede: 398,- / Ring: 449,-  Klikk på bildet for å se hele kolleksjonen.


 

Stjernetegn - et personlig smykke som raskt blir din nye favoritt. Pris: 398,- og 498,-

Gjør stilen personlig med å legge til detaljer: Hjerte, perlemor, halvedelstener eller emalje.Vi bare elsker de nye stjernetegnene! Perfekte gaver til deg selv eller en du er glad i. De er fine alene, eller i kombinasjon med vår Zodiacs Constellations med krystallstener. Det er også fint å bruke flere symboler sammen, for eksempel ett for hvert av dine barn eller et for deg og kjæresten din. Smykket er svært holdbart og tåler godt røff bruk som trening og bading.

Vi bare elsker de nye stjernetegnene! Perfekte gaver til deg selv eller en du er glad i. De er fine alene, eller i kombinasjon med vår Zodiacs Constellations med krystallstener. Det er også fint å bruke flere symboler sammen, for eksempel ett for hvert av dine barn eller et for deg og kjæresten din. Smykket er svært holdbart og tåler godt røff bruk som trening og bading.

Relaterte artikler

Halvedelstener

Halvedelstener

Denne lille serien er egnet som gave til deg selv eller noen du er glad i. Helt enkle kjeder og øreringer. Smykkene er laget i høypolert stål som er b...

Les mer
Stjernetegn i stål

Stjernetegn i stål

Nydelige stjernetegn i gullbelagt stål. Velg mellom mynter med steinsatte stjernebilder og våre helt nye supersøte zodiacs, små stjernetegn-symboler. ...

Les mer
Smykker med meldinger

Smykker med meldinger

Korte kjeder som det er superhyggelig å gi bort. Smykkene er laget i høyglanspolert stål som også er belagt med 14 k gull. Smykkene holder seg svært g...

Les mer