Hengende øredobber

På jakt etter noen lange øredobber? Her finner du alle typer hengende øredobber, enten du ser etter lange øredobber til fest, små hengende øredobber eller store, lange statement-øredobber. Øredobber med stift kommer som hovedregel med stift i titan, og øredobber med krok har allergivennlig krok i stål. Øreringer og creoler finner du i egen kategori.

Hengende øredobber, sølv
En god nummer to? I mange tilfeller er sølv førstevalget - spesielt hengende øredobber i sølv! Vi digger det. I A&C har vi flere hengende øredobber i sølv. Bruk dem sammen med andre smykker eller alene, til fest eller hverdags.

Hengende øredobber, gull 
Ser du etter noen lekre hengende øredobber i gull? Vi har gullbelagte hengende øredobber. Gullfargede smykker er en klassiker i smykkeskrinet og vil fremheve ethvert antrekk. Gull er tidløst, og i dag har du mange valg, både med hengende øredobber i gull, lange tynne øredobber, små, store – alt du kan tenke deg. 

Hengende øredobber, glitter 
A&C Oslo har noe for enhver festanledning! Våre hengende øredobber med glitter er det perfekte valget når du ønsker litt ekstra sparkle. Om du så trenger noe subtilt og minimalistisk eller mer bold og fremtredende, er vi sikre på at du vil finne noe blant vårt utvalg av hengende øredobber med glitter.