Smykker med halvedelstener

De vakre steinene tilfører virkelig noe ekstra med sin vakre og naturlige fargepalett. Blant sesongens smykker finner du våre helt rå steinarmbånd i helt fantastiske farger, enkele anheng og øredobber med fasetterte og runde steinperler og Nature Beads - kjeder, armbånd og øreringer med rå og organiske steinperler.

Steinsmykker kommer i mange forskjellige fasonger og varianter. Se hvorfor vi digger dem og finn stilen som passer deg best! 
Dras du mot det naturlige og ønsker en rå og organisk stil? Steinsmykker er et fantastisk tilbehør med naturlige farger, former og uttrykk. Det er noe helt unikt med steinsmykker, ikke bare er de litt annerledes i stil fra tradisjonelle smykker, men de kan også bringe med seg litt ekstra mening. 

Nature Beads
Steinsmykker som tilfører en nedtonet, men kult uttrykk. Stenene har usymmetriske, organiske former og kommer i mange ulike farger og ulike halvedelstener. Disse steinsmykkene passer perfekt for deg som liker å føle deg i ett med naturen, som liker å utforske og som digger steiner! 

Steel Stone Coll
Den perfekte kolleksjonen for deg som er på utkikk etter den lille ekstra detaljen i smykkene! Disse steinsmykkene kombinerer det klassiske med farger og er perfekte til både fest og hverdags. Disse steinsmykkene er helt tidløse og nydelige gaver! 

Steel Clean Coll
Ringer med stein av marmor! Den tykke ringen blir virkelig synlig på alle som bærer den. Gjør et modig valg i hverdagen med disse stilige ringene! Passer både han og henne.


Pure Steel Unisex
La deg inspirere av disse steinsmykkene med havedelstener. Steinsmykkene kommer i stilige, røffe og rå farger – perfekt for å piffe opp antrekket, men fremdeles med en nedtonet vibe. Passer både han og henne.


Bohemske ringer med ekte halvedelstener
Digger du den bohemske stilen? Da vil du også digge våre ringer med halvedelstener.


Wild Nature 
Store, chunky og superfine steiner! Dette er steinsmykker laget med steiner av ulike slag.

Steinsmykker blir stadig mer populært, og det er lett å forstå hvorfor. Designet og satt sammen på den rette måten kommer stenene til sin rett, og ingen er helt lik.