Sophistication

Nyhet! Kolleksjonen Sophistication består av smykker dekorert med håndslipt glass i dype sofistikerte farger og glitrende krystalldetaljer. Serien har en touch av avslappet eleganse som kler både fest og hverdager. 

 
Smykker dekorert med håndslipt glass i dype sofistikerte farger og glitrende krystalldetaljer - helt nydelig tilbehør til høstantrekket! Sophistication er dessuten perfekt å kombinere med sesongens Wild Nature-armbånd som er designet i utvalgte materialer i harmonerende farger.

 
Fullfør stilen med harmonerende farger - eller la smykkene snakke for seg selv. Du velger. De lange kjedene er nydelig genser-smykker og kan også kombineres lag-på-lag. 

Legg merke til statement-armbåndet og ringene – vi er forelsket! Belagt med ekte gull. Fargen Olive harmonerer perfekt med armbåndene i grønne toner.

Relaterte artikler

Astro & blue

Astro & blue

En kolleksjon inspirert av den uendelige stjernehimmelen. Måner og planeter dekorert med glitrende krystallsteiner. En tidløs og klassisk kolleksjon p...

Les mer
Armbånd med farger

Armbånd med farger

Sesongens nye armbånd kommer i de herligste farger og materialer. Her finner du steiner, skjell, ferskvannsperler og emalje - i vakre og ...

Les mer