Stilsikkert til høstgarderoben

Et stilsikkert valg til høstgarderoben. Tidløse smykker er et must have i smykkesamlingen og denne sesongen er det mange som ser etter smykker som løfter antrekket på en stilsikker måte.

Superkule smykker med krystallklare glassprismer  -  hva mer kan du ønske deg? Passer like godt til jeansantrekket som til en bohemsk stil. Kolleksjonen består av lag-på-lag kjede, langt kjede med anheng og tøffe hoops. Du finner de nederst på siden.


Shaded: Tidløse smykker med steiner i ulike nyanser av grått. Rå og elegant. Perfekt å bruke lag-på-lag med andre smykker. Vi elsker denne kolleksjonen! Belagt med ekte sølv eller gull.Tid for å skinne! En ren og moderne kolleksjon med lenker og håndslipt glass – avslappet og glamorøs på samme tid. Gull har vært dominerende de siste årene, men nå er sølv tilbake. Bare velg din favoritt. Belagt med ekte sølv og ekte gull. Her i kombinasjon med Glass Prism.

Relaterte artikler

Pure Steel

Pure Steel

Stålsmykkene er designet av A&C Oslo og laget av høyglanspolert stål. De kommer enten i rent stål eller belagt med ekte gull. Designet er klassisk...

Les mer
Must have: Lenker

Must have: Lenker

Det å mikse sølv og gull er en spennende smykketrend som fortsetter denne sesongen. Denne kolleksjonen er et resultat av eksperimentering med...

Les mer