Smykker til festen - vi viser deg 3 stiler der smykkene snakker for seg selv!

Time to shine - det er tid for å bringe litt ekstra fest og glede i hverdagen. Litt hverdagslykke, det trenger vi! Smykker en også måte å pynte livets store begivenheter. Du kan alltid se tilbake på det og alle minnene du har fra å bruke det – om det så var en bursdag, jubileum, bryllup eller annet. Skal du gå for farger, klare steiner, glitter eller en mer subtil stil? 

Glitrende smykker!

De gangene du ønsker å skinne litt ekstra, er det en ting som gjelder: glitter. Om du ønsker å være ekstra synlig, kan du gå for smykker som kombinerer både krystallsteiner og dristig design. Store elementer med litt ekstra skimmer – disse glitresmykkene er garantert å være et blikkfang på festen!


Det finnes alltids en grunn til å pynte seg litt ekstra og da er det smykker som gjelder. Gjerne store smykker som synes, eller mange smykker i kombinasjon. 


Kolleksjonen bugner av smykker i flotte materialer - og krystallsmykker er et selvsagt følge til festen. Vi har mange flotte, glitrende smykker å vise dere. Vi liker å balansere det blanke og rene med de rå for å skape en følelse av avslappet eleganse. Bli med å se!More is more

Skap et karakteristisk uttrykk sammensatt av ulike smykker! Krystallklare steiner i delikate smykker, bringer eleganse til enhver som bærer det. Kombinerer du det med figurative elementer, stilige lenker og grasiøse detaljer, vil du uten tvil bli lagt merke til.

 

Crystal Statements  - legg merke til at sølv er tilbake for fullt!

Avslappet stil

I A&C setter vi pris på muligheten til å føle seg litt mer nedpå, også når du er på fest. Om du kjenner deg igjen er favoritter som enkle lenker kombinert med et pent anheng et godt valg. Under ser du serien Reversible Hearts sammen med lenkekjede og tidløse armbånd. Hjertene i serien kan brukes på to ulike måter - velg mellom en glatt og ren overflate eller glitrende stener!


Relaterte artikler

Pure Steel

Pure Steel

I serien Pure Steel finner du smykkene som bør inngå i enhver smykkesamling. Det klassiske og tidløse designet gjør at de med letthet kan brukes på tv...

Les mer
Sophistication

Sophistication

Nyhet! Kolleksjonen Sophistication består av smykker dekorert med håndslipt glass i dype sofistikerte farger og glitrende krystalldetaljer. Serien har...

Les mer
Perler til enhver anledning

Perler til enhver anledning

Vakre perler er aldri feil. Her i A&C Oslo har vi flere smykker med perler – både varianter med beads i ulike farger og klassiske ferskvannsperler.

Les mer