Tile og Miyuki-armbånd

NYHET! Våre tre bestselgende Enamel Tile-armbånd kommer nå i to ulike størrelser. 17 cm og 19 cm (hvit, dus grønn og blå). Tile-armbåndene matches enkelt med andre armbånd i sesongens farger og våre helt nye emaljerte øreringer. Spennende materialer og en helt nydelig fargepalett.

 

NYHET! Våre tre bestselgende armbånd, hvit, dus grønn og blå,  kommer nå også i større størrelse, 19 cm.

 

 

 Tile-armbåndene består av emaljerte metalldeler satt sammen med deler belagt med ekte gull. De er tredd på elastikk, som gjør det enkelt å ta dem av og på.  Miyuki-armbåndene er håndvevd med japanske miyuki-perler i sesongen farger. Detaljer og lenke belagt med ekte gull. Lenken er selvfølgelig justerbar slik at armbåndet kan forlenges med inntil 3 cm.

Relaterte artikler

Stjernetegn

Stjernetegn

Zodiacs, våre stjernetegn-smykker er en personlig og hyggelig gave å gi til deg selv eller en du er glad i. Disse har et røft, skulpturert preg, og...

Les mer
Gaveesker og innpakning

Gaveesker og innpakning

Er smykkene en gave? Her vil du finne egnede smykkeesker og smykkepose i lin. Vi  har også laget noen ferdig sett som du kan kjøpe.

Les mer
Swarovski-hoops

Swarovski-hoops

Lekre små øreringer i sesongens Swarovski-stener. Disse er belagt med et tykt lag ekte gull eller ekte sølv. Øreringen kan også brukes alene - uten sten.

Les mer
Must have: Lenker

Must have: Lenker

Det å mikse sølv og gull er en spennende smykketrend som fortsetter denne sesongen. Denne kolleksjonen er et resultat av eksperimentering med...

Les mer