Gode spørsmål å stille når du skal finne smykker til henne

Hvor skal du starte? Det er ikke bare bare å finne noen smykker til henne når det finnes et hav av smykker der ute.

Så la oss hjelpe deg litt. Dette er vår miniguide for å finne smykker til henne. Den består rett og slett av noen spørsmål du kan stille deg selv for å komme nærmere målet – å finne et smykke til henne.

  • Faller hennes vanlige stil mer mot det tradisjonelle eller moderne?

  • Hva slags smykker går hun mest med til vanlig? Denne er viktig, for er det en ting som er kjipt, så er det å kjøpe øredobber til en som ikke har hull i ørene.

  • Hva sier vennene hennes? Denne er selvfølgelig mest aktuell hvis du har litt tid til å forberede deg.

  • Bærer hun helst sølv eller gull?

  • Liker hun seg best ute eller inne? Om hun er en person som digger å være ute, kan det være naturperler, smykker som er inspirert av hav eller natur være en ide.

  • Når pleier hun å bruke smykker? I hverdagen, på fest, alltid?

  • Hvis en skuespiller skulle spilt henne, hvem ville det vært? Se deretter hva slags smykker denne personen bærer. Kanskje det kan være til inspirasjon hvis du vil finne noe helt nytt.

  • Er det noe hun har nevnt at mangler i smykkeskrinet?

Med en gang du har fått svart på disse spørsmålene vil vi også kunne være litt nærmere å spisse inn mot en bestemt kategori. Under finner du gode utvalg i ulike stiler, med smykker til henne. Klikke deg inn i kategorien du tror hun vil like.

Relaterte artikler

Halvedelstener

Halvedelstener

Denne lille serien er egnet som gave til deg selv eller noen du er glad i. Helt enkle kjeder og øreringer med stener som malakitt, tiger eye, labrador...

Les mer
Stjernetegn i stål

Stjernetegn i stål

Nydelige stjernetegn i gullbelagt stål. Velg mellom mynter med steinsatte stjernebilder og våre helt nye supersøte zodiacs, små stjernetegn-symboler. ...

Les mer
Astro & blue

Astro & blue

En kolleksjon inspirert av den uendelige stjernehimmelen. Måner og planeter dekorert med glitrende krystallsteiner. En tidløs og klassisk kolleksjon p...

Les mer
Armbånd med farger

Armbånd med farger

Sesongens nye armbånd kommer i de herligste farger og materialer. Her finner du steiner, skjell, ferskvannsperler og emalje - i vakre og ...

Les mer
Perler til enhver anledning

Perler til enhver anledning

Vakre perler er aldri feil. Her i A&C Oslo har vi flere smykker med perler – både varianter med beads i ulike farger og klassiske ferskvannsperler.

Les mer