Armbånd med farger - SS24

Sesongens nye armbånd kommer i de herligste farger og materialer. Her finner du steiner, skjell, ferskvannsperler og emalje - i vakre og delikate kombinasjoner. Let blant flotte armbånd med farger til dame. Velg etter humør og antrekk. Armbåndene er like fine alene som sammen i stacks. Lek deg med ulike kombinasjoner, ulike farger, og sett sammen dine favoritt armbånd med farger!  Her finner du både statement-armbånd og mer stilrene designs. Armbånd med farger passer ypperlig, uansett sesong. Vi har alltid et godt og oppdatert utvalg armbånd som matcher fargene til sesongen du er i.
Ett armbånd kommer aldri alene. Hos oss vil du alltid finne matchende modeller uansett hvilke farger du liker. Armbåndene er også superfine i kombinasjon med klassiske armbånd i sølv eller gull.


Vakre, tynne steinarmbånd med ekte ferskvannsperle. Praktisk makrame-lås gjør at armbåndene sitter godt og behagelig på armen.


La det glitre! Tillat deg selv å stråle litt ekstra. Superlekre armbånd med glass og krystallstener.

Relaterte artikler

Pure Steel

Pure Steel

I serien Pure Steel finner du smykkene som bør inngå i enhver smykkesamling. Det klassiske og tidløse designet gjør at de med letthet kan brukes på tv...

Les mer
Halvedelstener

Halvedelstener

Denne lille serien er egnet som gave til deg selv eller noen du er glad i. Helt enkle kjeder og øreringer med stener som malakitt, tiger eye, labrador...

Les mer
Perler til enhver anledning

Perler til enhver anledning

Vakre perler er aldri feil. Her i A&C Oslo har vi flere smykker med perler – både varianter med beads i ulike farger og klassiske ferskvannsperler.

Les mer
Wonders of nature

Wonders of nature

Vår SS2024 kolleksjon er en hyllest til naturen – et sted for å finne ro, glede, avkobling og en endeløs kilde til inspirasjon. 

Les mer