Sommergaver

Er du ute etter en sommergave? En liten oppmerksomhet til noen som fortjener det - enten det er til dine ansatte, til læreren, til vertskapet - eller til en god venn. Fortell oss at det er en firmagave du bestiller - så vil vi også pakke de pent inn - klar til å gi bort. Send oss en e-post: web@ac.no eller ring oss på 465 11 665.

Joy Collection - vakre smykker som minner deg på noe viktig: "Do more of what makes you happy" 

Lev Vel - enkelt smykke i gullbelagt stål. En perfekt sommerhilsen: Nyt sommeren og lev livet til det fulle: Lev Vel

Superhelt - enkelt smykke i gullbelagt stål. Det er ikke hvem som helst som fortjener dette smykket. Hvem vil du gi det til? En lærer? ..eller til årets selger?

Enamel Tile og Miyuki-armbånd - nydelig armbånd i sesongens farger - når du bare vil gi noe hyggelig, eller i tillegg til noe annet.

 

Note to self - gullbelagte smykker med en helt spesiell tekst. Disse smykkene er ment som en hyllest til den som bærer det - du er god nok, akkurat som du er. Smykkene har teksten:  "Appreciate the small things in life - take care of your loved - Fill your heart with loving kindness - I'm worthy - Gratitude creates happiness - Say thank you - I love you". 

Bee Yourself - la humla suse. Et vakkert og detaljert anheng fra vår populære Bee Yourself-serie. En koselig sommerhilsen.

HOPE Toalettmapper - Ønsk god sommer men en av våre HOPE toalettmapper eller sminkepunger. Perfekt til sommerferien. Disse nydelige, håndlagde produktene er utviklet av A&C Oslo i samarbeid med Ladli i India - et program som hjelper gatebarn i Jaipur, og deres familier. Hos Ladli får barna kjærlighet og trygghet, utdannelse, helsehjelp, rådgivning - og kanskje viktigst, troen på seg selv. 


Innpakning

Ønsker du at vi pakker inn gavene for deg? Send oss en e-post og fortell at det er en firmagave. Vi tilbyr å ta av prislappen og legge smykket i en linpose og en pen gaveeske for deg - klar til å gi bort!

Kontakt oss på: web@ac.no

 

Relaterte artikler

Swarovski-hoops

Swarovski-hoops

Lekre små øreringer i sesongens Swarovski-stener. Disse er belagt med et tykt lag ekte gull eller ekte sølv. Øreringen kan også brukes alene - uten sten.

Les mer
Classics

Classics

Tidløse smykker i en rå men klassisk stil. Smykkene har en skulpturert overflate som reflekterer lyset og gir smykkene en naturlig skinnende effekt. S...

Les mer
SS21 Statements

SS21 Statements

Vår kolleksjon reflekter hovedtrendene for SS21: lenker, friske farger, perler, statement øredobber, skulpturerte overflater, kjeder lag-på-lag, mi...

Les mer