HOPE - fair & local

HOPE - Vår helt nye produktserie hvor målet er å kunne gi noe tilbake. I en tid som dette er det viktig å hjelpe de som trenger det aller mest, og bidra til å skape håp for fremtiden. Produktene i HOPE-serien er laget i samarbeid med ulike veldedighetsprosjekter, men også små selvstendige, lokale produsenter ulike steder i verden. Følg med - første prosjekt er allerede lansert og flere nyheter kommer SS21.

 

 

NYHET - MOCHILA-VESKER

Unike vesker i medium størrelse, heklet for hånd av Wayuu-folket nord i Colombia. Ved å kjøpe disse, bidrar du til å sikre Wayuu-kvinner et bedre liv for seg og sine familier. Prosjektet bedrer livskvaliteten for urbefolkningen med fokus på helse, utdannelse og bosituasjon. Samtidig videreføres Wayuu-folkets unike kultur og håndverkstradisjon og bidrar til håp for fremtiden.

Veskene har unike og flotte håndverksdetaljer, som den lange vevede skulderstroppen, fargene og mønsteret. Hver eneste veske er unik og de kan derfor avvike i detaljer fra produktbildet. Størrelsen er minimum 15-16 cm i bunnen og høyden er ca 21 cm. 

Besøk @colartfoundation på Instagram for å lære mer om det viktige arbeidet de gjør for Wayuu-folket.

Relaterte artikler

Nature Lover

Nature Lover

Pond, en romantisk kolleksjon inspirert av det yrende livet ved en dam. De håndmalte vannliljebladene, krystallene og vakre detaljene gir kolleksjo...

Les mer
Classics

Classics

Tidløse smykker i en rå men klassisk stil. Smykkene har en skulpturert overflate som reflekterer lyset og gir smykkene en naturlig skinnende effekt. S...

Les mer