Gaveesker og innpakning

Er smykkene en gave? Her vil du finne egnede smykkeesker og smykkepose i lin. Vi  har også laget noen ferdig sett som du kan kjøpe.

 Eskene har ett lekkert innlegg i velur som presenter smykkene pent i esken. Eskene og posen koster kun kr 10,- og 15,-. Du beregner selv hvor mange esker eller smykkeposer i lin du trenger til gavene dine. Bestill enkelt nederst på denne siden. Merk at det alltid følger med en stk linpose med ordren din, uten tillegg i pris. 

Liten gaveeske - perfekt for en ring og/eller et par små øredobber.  Eskens mål er 6,5 x 6,5 cm. Ta av smykkekortet på øredobbene og legg det pent under puten i esken.

(Smykkene er hente fra vår smykkeserie i stål)

  

Smykkepose i lin. Denne fine smykkeposen er en perfekt innpakning i seg selv. Kombiner gjerne med stor eske.

Inspirasjon - stor gaveeske. Øverst: Stålsmykker med halvedelstener. Nederst: Stålsmykke med halvedelsten (labradoritt) kombinert med stjernetegnsmykke i stål. På modell ser også lenke-kjede i gullbelagt stål.

Stor gaveeske som passer til flere smykker, som et smykkesett eller ett sett med fine armbånd. Eskens mål er 10 x 10 cm.

 

Relaterte artikler

Mamma eller superhelt?

Mamma eller superhelt?

Korte kjeder som det er superhyggelig å gi bort! Smykkene er laget i høyglanspolert stål som også er belagt med 14 k gull. Smykkene holder seg svær...

Les mer
Halvedelstener

Halvedelstener

Denne lille serien er egnet som gave til deg selv eller noen du er glad i. Helt enkle kjeder og øreringer. Smykkene er laget i høypolert stål som er b...

Les mer