Gaveesker og innpakning

Er smykkene en gave? Her vil du finne egnede smykkeesker og smykkepose i lin. Vi  har også laget noen ferdig sett som du kan kjøpe.

 Eskene har ett lekkert innlegg i velur som presenter smykkene pent i esken. Eskene og posen koster kun kr 10,- og 15,-. Du beregner selv hvor mange esker eller smykkeposer i lin du trenger til gavene dine. Bestill enkelt nederst på denne siden. Merk at det alltid følger med en stk linpose med ordren din, uten tillegg i pris. 

Liten gaveeske - perfekt for en ring og/eller et par små øredobber.  Eskens mål er 6,5 x 6,5 cm. Ta av smykkekortet på øredobbene og legg det pent under puten i esken.

(Smykkene er hente fra vår smykkeserie i stål)

  

Smykkepose i lin. Denne fine smykkeposen er en perfekt innpakning i seg selv. Kombiner gjerne med stor eske.

Inspirasjon - stor gaveeske. Øverst: Stålsmykker med halvedelstener. Nederst: Stålsmykke med halvedelsten (labradoritt) kombinert med stjernetegnsmykke i stål. På modell ser også lenke-kjede i gullbelagt stål.

Stor gaveeske som passer til flere smykker, som et smykkesett eller ett sett med fine armbånd. Eskens mål er 10 x 10 cm.

 

Relaterte artikler

Halvedelstener

Halvedelstener

Denne lille serien er egnet som gave til deg selv eller noen du er glad i. Helt enkle kjeder og øreringer. Smykkene er laget i høypolert stål som er b...

Les mer
Stjernetegn i stål

Stjernetegn i stål

Nydelige stjernetegn i gullbelagt stål. Velg mellom mynter med steinsatte stjernebilder og våre helt nye supersøte zodiacs, små stjernetegn-symboler. ...

Les mer
Smykker med meldinger

Smykker med meldinger

Korte kjeder som det er superhyggelig å gi bort. Smykkene er laget i høyglanspolert stål som også er belagt med 14 k gull. Smykkene holder seg svært g...

Les mer