A&C Oslo - a true love story

A&C Oslo er bygget på en ekte kjærlighetshistore om to vakre, unge mennesker som traff hverandre på en idyllisk, eksotisk strand, langt av sted, lang tid tilbake. De forelsket seg i hverandre og alt det vakre verden hadde å tilby. De ønsket at reisen skulle vare for evig, og startet å lage smykker. 

 

Smykker som i dag er kjent under navnet A&C Oslo. Merkets bærebjelker er ”frihet, respekt og mangfold”. I dette ligger friheten til å være deg selv, ha respekt for naturen og andre mennesker og det å omfavne mangfoldet i verden vi lever i. A&C Oslo sier ”vi lager smykker for damen med sand mellom tærne”. Smykkene uttrykker en avslappet eleganse, og er inspirert av det autentiske og naturlige, med ønske om å fremheve din personlighet og inspirere til å være deg selv.

 Det var Birgit Løitegaard og Franz Titulaer som startet det opprinnelige selskapet, Arts & Crafts. Her ca 1980 hvor de kjørete rundt i en liten bil og solge smykker i Japan.

  Birgit og Franz som gateselgere i Japan.

Hverdagslig på Boracay, hvor Birgit og Franz lagde sitt eget hjem på stranden. Her bodde de i seks år mens de lagde og solgte smykker i Asia.

Vel hjemme i Norge fortsatte de å selge smykker på gaten og på markeder før de åpnet sin første Arts & Crafts butikk i Bogstadveien i Oslo.