Historien om A&C Oslo

A&C Oslo er bygget på en ekte kjærlighetshistore om to vakre, unge mennesker som traff hverandre på en idyllisk, eksotisk strand, langt av sted, lang tid tilbake. De forelsket seg i hverandre og alt det vakre verden hadde å tilby. De ønsket at reisen skulle vare for evig, og startet å lage smykker.


Det var Birgit Løitegaard og Franz Titulaer som startet det opprinnelige selskapet, Arts & Crafts. Her ca 1980 hvor de kjørete rundt i en liten bil og solge smykker i Japan.

Merkets bærebjelker er ”frihet, respekt og mangfold”. I dette ligger friheten til å være deg selv, ha respekt for naturen og andre mennesker og det å omfavne mangfoldet i verden vi lever i. A&C Oslo sier ”vi lager smykker for damen med sand mellom tærne”. Smykkene uttrykker en avslappet eleganse, og er inspirert av det autentiske og naturlige, med ønske om å fremheve din personlighet og inspirere til å være deg selv.

 

  • A&C Oslo er brandet vårt

  • Våre smykker er designet i Norge av våre egen produktdesigner

  • Vi har alltid ett oppdatert utvalg, for alle anledninger

  • Vi designer smykker med tanke på deg som bruker de - derfor har vi noe for alle

  • Smykkene er håndlaget i begrenset antall

  • Vi lanserer nye hovedkolleksjoner to ganger i året

  • Vi er opptatt av å bruke gode og spennende materialer av høy kvalitet

 

Smykkene er å få kjøpt her i vår egen nettbutikk. Du vil også finne A&C i mote og livsstils-butikker i hele Norge. Smykkene eksporteres dessuten til mange ulike land over hele verden.

 

  Birgit og Franz som gateselgere i Japan.

Hverdagsliv på Boracay, hvor Birgit og Franz lagde sitt eget hjem på stranden. Her bodde de i seks år mens de lagde og solgte smykker i Asia. Vel hjemme i Norge fortsatte de å selge smykker på gaten og på markeder før de åpnet sin første Arts & Crafts butikk i Bogstadveien i Oslo. Vi er stole av å fortsette historien under nytt merkenavn, A&C Oslo (fra 2019).