Fordi grønt er skjønt

Grønt er en av sesongens store farger - og det er ikke uten grunn. Grønt kommer i mange vakre toner og nyanser og er i tillegg fargen for fornyelse, harmoni, natur og vår. Ikke rart vi elsker grønt! Blant smykkene våre finner du grønne temaer i kolleksjoner som True Color, Nature Beads, Wild Nature og Jungle Collection. Materialene vi bruker er grønn aventurin, amazonitt, marmor, jade, emalje, malakitt, glass, skjell og krystallstener.

Grønne glitrende øreringer i fargen peridot, kjede med stener i grønn aventurin. Stylingen er komplementert med smykker i gullbelagt stål.

 


Grønne fristelser: True Colors, knæsj ring og øredobber i Color Accent, elefanter og emalje i Jungle Collection og herlige armbånd med stener, skjell og emalje.

Relaterte artikler

Pure Steel

Pure Steel

I serien Pure Steel finner du smykkene som bør inngå i enhver smykkesamling. Det klassiske og tidløse designet gjør at de med letthet kan brukes på tv...

Les mer
Shine Bright

Shine Bright

Shine Bright, en unik og fantastisk kolleksjon dekorert med glitrende krystallsteiner. Vi elsker den! Kolleksjonen har en rekke øredobber og kjeder fo...

Les mer
Bak kulissene - smykkedesign

Bak kulissene - smykkedesign

Ikke alle vet at A&C Oslo er en norsk designbedrift, men nå skal du få lov til å bli med bak kulissene med smykkedesigner Katja Synnestvedt Berger.

Les mer