Pure Steel Unisex

Vi skiller ikke lenger mellom damesmykker og herresmykker. Unisex-smykkene kan brukes av alle! Den nye unisex-kolleksjonen fra A&C Oslo har et klassisk skandinavisk uttrykk og er designet for å kunne brukes av alle. Linjene er rene og kvaliteten slitesterk.  

 

Herresmykker? Vi kaller de unisex. Kolleksjonen er del av det populære Pure Steel-sortimentet og er laget av høyglanspolert stål, enten i rent stål eller belagt med ekte gull. Stål er et velegnet materiale til smykker, da det tåler røff bruk og kontakt med vann bedre enn mange andre materialer. Smykkene er selvsagt allergivennlige. 

 

 

Det er lagt fokus på gode basic-modeller som lett blir favoritter i smykkesamlingen. Kolleksjonen består av enkle øreringer, kordell-lenker, figaro-lenker og snake chains, i tillegg til nydelige ferskvannsperler. Det kommer også unike signet-ringer med perlemor eller grønn marmor – en trend som har kommet for å bli.

Relaterte artikler

Pure Steel

Pure Steel

Stålsmykkene er designet av A&C Oslo og laget av høyglanspolert stål. De kommer enten i rent stål eller belagt med ekte gull. Designet er klassisk...

Les mer
Size guide

Size guide

Usikker på lengder og størrelser? Vi har laget en enkel guider for at det skal bli enklere for deg.

Les mer