Sommergaver

Er du ute etter en sommergave? En liten oppmerksomhet til noen som fortjener det - enten det er til dine ansatte, til læreren, til vertskapet - eller til en god venn. Fortell oss at det er en firmagave du bestiller - så vil vi også pakke de pent inn - klar til å gi bort. Send oss en e-post: web@ac.no eller ring oss på 465 11 665.

Joy Collection - vakre smykker som minner deg på noe viktig: "Do more of what makes you happy" 

Lev Vel - enkelt smykke i gullbelagt stål. En perfekt sommerhilsen: Nyt sommeren og lev livet til det fulle: Lev Vel

Superhelt - enkelt smykke i gullbelagt stål. Det er ikke hvem som helst som fortjener dette smykket. Hvem vil du gi det til? En lærer? ..eller til årets selger?

Enamel Tile og Miyuki-armbånd - nydelig armbånd i sesongens farger - når du bare vil gi noe hyggelig, eller i tillegg til noe annet.

 

Note to self - gullbelagte smykker med en helt spesiell tekst. Disse smykkene er ment som en hyllest til den som bærer det - du er god nok, akkurat som du er. Smykkene har teksten:  "Appreciate the small things in life - take care of your loved - Fill your heart with loving kindness - I'm worthy - Gratitude creates happiness - Say thank you - I love you". 

Bee Yourself - la humla suse. Et vakkert og detaljert anheng fra vår populære Bee Yourself-serie. En koselig sommerhilsen.

HOPE Toalettmapper - Ønsk god sommer men en av våre HOPE toalettmapper eller sminkepunger. Perfekt til sommerferien. Disse nydelige, håndlagde produktene er utviklet av A&C Oslo i samarbeid med Ladli i India - et program som hjelper gatebarn i Jaipur, og deres familier. Hos Ladli får barna kjærlighet og trygghet, utdannelse, helsehjelp, rådgivning - og kanskje viktigst, troen på seg selv. 


Innpakning

Ønsker du at vi pakker inn gavene for deg? Send oss en e-post og fortell at det er en firmagave. Vi tilbyr å ta av prislappen og legge smykket i en linpose og en pen gaveeske for deg - klar til å gi bort!

Kontakt oss på: web@ac.no

 

Relaterte artikler

Crystal hoops

Crystal hoops

Lekre små øreringer i sesongens farger. Disse er belagt med et tykt lag ekte gull eller ekte sølv. Øreringen kan også brukes alene - uten charm.

Les mer