Morsdag og Valentine

Overrask din kjære med Valentine- eller morsdagsgave. I år faller morsdagen på 12. februar, og Valentines Day som alltid 14. februar. Visste du at alt A&C Oslo står for er basert på en vakker kjærlighetshistorie? Smykkene våre kommer aldri uten en historie og i vår har vi en hel kolleksjon som er til for å hylle kjærligheten! Med valentines og morsdag rett rundt hjørnet betyr en gave fra oss mer enn bare et smykke. I A&C har vi noe for alle og enhver. Hos oss finner du en god balanse mellom det naturlige, rolige, friske, nedtonede, fargerike og lekne! 


Ikke sikker på hva som kan være en fin gave? Her får du litt inspirasjon. 
Gaveideer:

  • Smykkene som hyller kjærligheten - Let love rule! En superfine kolleksjon som lett kan kombineres med andre smykker.

  • “Balance” er perfekte smykker å gi den som leter etter ro i kaoset, med en liten påminnelse i hverdagen – balanse er noe du skaper. 

  • Kjenner du en som elsker havet og naturen? Let etter den perfekte gaven blant smykker med ekte stein-, skjell- og ferskvannsperler! 

  • Til den fargerike: Smykker med gøyale, fargerike og tropiske design! Passer spesielt til den som ser etter gaver som kan bringe litt ekstra glede til hverdagen

  • Til den som aldri tar av smykkene sine: Gå for  Pure Steel

1. Balance og White Delight. 2 og 3: Lekre armbånd med stener. Disse kommer i mange farger! 4. Layering med tynn lenke i stål, kjede med blå stener og Tropical Bird-kjede. Alle produktene ligger tilgjengelig for kjøp nederst i saken.

Til den fargerike: Designed to impress. Tropiske fugler – et av naturens nydelige undere . Gøyale, fargerike og til å bli glad av! Nydelige, detaljerte anheng, nøye emaljert for hånd som små kunstverk. Dekorert med krystaller. Perfekt å kombinere med lenker, fargerike smykker eller bare som et blikkfang i seg selv. Belagt med ekte gull.

 

 Tennisarmbånd, ferskvannsperler, ulike lenker og selvfølgelig Mamma-smykket! Nydelig smykker av høy kvalitet. 

 

Til den som aldri tar av seg smykkene sine 
Alle våre stålsmykker i gull har IP-plattering som også benyttes på klokker. Denne platteringsmetoden gir særdeles god holdbarhet. Helt perfekt for de som helst vil ha smykkene på - uansett hva de gjør. 

Hva gleder vel mer enn  hjerter? Disse superkule hjertene er laget i ekte stål og har en helt unik kvalitet.

Relaterte artikler

Tile og Miyuki-armbånd

Tile og Miyuki-armbånd

Gi deg selv en kick-start på 2023. Sesongens nye armbånd kommer i de herligste farger og materialer. Her finner du steiner, skjell, ferskvannsperle...

Les mer
Must have: Lenker

Must have: Lenker

Det å mikse sølv og gull er en spennende smykketrend som fortsetter denne sesongen. Denne kolleksjonen er et resultat av eksperimentering me...

Les mer
Size guide

Size guide

Usikker på lengder og størrelser? Vi har laget en enkel guide for at det skal bli enklere for deg.

Les mer
Shine Bright

Shine Bright

Shine Bright, en unik og fantastisk kolleksjon dekorert med glitrende krystallsteiner. Vi elsker den! Kolleksjonen har en rekke øredobber og kjeder fo...

Les mer