Stilling ledig

Butikkselgere søkes til Arts & Crafts Pop Up butikk – Magasinet, Drammen

 I forbindelse med etablering av Pop Up butikk, søker vi selgere for fulltid og deltid, med følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Entusiastisk og selgende personlighet.
  • Sans og forståelse for Arts & Crafts konsept og verdier.
  • Liker smykker og mote.
  • Trives med høyt arbeidstempo.
  • Kan jobbe selvstendig.
  • Erfaring fra butikkarbeid.

Pop Up butikken skal kun drives fra november 2018 til januar 2019.

Kort om Arts & Crafts:

Arts & Crafts er et norsk smykkemerke som selges over hele verden. Smykkene designes i Norge, hvor alle deler blir tegnet helt ned til minste detalj. Alle materialer er nøye valgt for å komplementere sesongens trend og farger. Arts & Crafts sin designfilosofi er å lage smykker for moderne kvinner som liker å være seg selv, og har en personlig og funksjonell stil. Smykkene reflekterer en avslappet eleganse.

Arts & Crafts har en lang historie som begynte da gründerene Birgit og Franz møttes på en strand på Sri Lanka, lenge før ordet backpacker var “oppfunnet”. De ble forelsket og bestemte seg for å fortsette reisen sammen – og alle helst skulle den vare evig! Da pengene tok slutt, begynte de å lage smykker og selge på gaten. Etter seks år i østen kom de hjem til Norge, og startet Arts & Crafts. Til å begynne med helt i det små, men med en masse kreativitet og pågangsmot så vokste Arts & Crafts raskt.

Frihet, respekt og mangfold er verdier som de tok med seg fra sin seks års lange reise – og som i dag er grunnsteinene i Arts & Crafts.

________________________________________________________________

 Søknad sendes til :         gunn-eva@ac.no
_________________________________________________________________

Firma: Arts & Crafts AS.
Adresse: Gjellebekkstubben 10, 3420 Lierskogen
Nettside: www.ac.no
Tittel: Butikkselgere.
Stillingstørrelse:  Fulltid og deltid.
Tiltredelse: omgående