Derfor er tennisarmbåndet elsket over hele verden

Tennisarmbånd har vært på markedet i lang tid. Designet er tidløst, klassisk og derav svært allsidig.

Hva er et tennisarmbånd? 

Et tradisjonelt tennisarmbånd er satt sammen av diamanter eller edelstener på rad og rekke som danner et fleksibelt smykke. I utgangspunktet skal alle steinene være av samme størrelse, samme kutt og med samme avstand mellom seg. I nyere tider har det dog kommet flere varianter av det kjente tennisarmbåndet på banen. 

Hvorfor heter det tennisarmbåndet? 

Populariteten til tennisarmbåndet har holdt seg jevn gjennom årene. Navnet "tennisarmbånd" stammer fra en hendelse under US Open i 1987, da tennisspilleren Chris Evert mistet sitt diamantarmbånd under en kamp, og ba om å stoppe spillet for å finne det. Først da det var funnet kunne kampen fortsette. Siden den gang har navnet "tennisarmbånd" blitt assosiert med denne typen smykke.

Tennisarmbånd fra A&C Oslo med 4 mm stener. Her sammen med andre armbånd fra Pure Steel-kolleksjonen.

Det enkel og praktiske designet gjør smykket i seg selv tilpasningsdyktig til skiftende moter. Ikke minst er tennisarmbånd av god kvalitet svært holdbare. Med det kan du bruke tennisarmbånd til omtrent enhver anledning – også trening. Tennisarmbånd i farger. Lanseres august 2023.

Lyst på et tennisarmbånd selv? 

Tennisarmbåndene du finner her hos A&C Oslo er tilpasset motesegmentet og er laget med krystallstener og holdbart metall som stål og gullbelagt stål.

Se våre tennisarmbånd >>