7 grunner til å handle smykker på nett

Som smykkebutikk på nett opplever vi at kundene våre får flere fordeler av å handle smykker på nett. Til tross for at du ikke får prøvd produktet før det ankommer i posten, og at du ikke får det her og nå, tenker vi det er få ulemper med å handle på nett. 

Nedenfor ser du noen av de største fordelene med å handle smykker på nett! 

 1. Større utvalg
  Nettbutikken er vår brand store - og utvalget smykker er derfor aller størst i nettbutikken. Her kan du være sikker på å finne sesongens helt nye smykke-kolleksjoner og et stort utvalg tidløse smykker. Smykkene lanseres dessuten først i nettbutikken og du trenger derfor ikke vente til butikkene får de i sortementet sitt.

 2. Tilpassede alternativer
  I nettbutikken sorterer du enkelt på de kriteriene du selv ønsker: Materialer, farger, kolleksjoner og produkttype gjør det enkelt å finne de smykkene du ser etter. 

 3. Prisgunstig
  Kjøper du smykker på nett tilbyr vi 15% rabatt på den første bestillingen, om du melder deg på nyhetsbrev. I nettbutikken har vi dessuten alltid et rikt utvalg smykker på salg!

 4. Beleilig
  Å handle smykker på nettet gir deg frihet til å handle når som helst og hvor som helst, og du trenger ikke å bekymre deg for parkering eller butikkens åpningstider.

 5. Gode stylingtips og rik informasjon.
  Når du handler smykker på nett er det lettere å ta en god beslutning. Hos oss finner mye informasjon om hvert produkt, og vil også få ideer om hvordan smykket kan styles - eller hvem det vil passe å gi i gave!

 6. Angrerett
  Når du handler smykker på nett har du alltid angrerett! Send de ubrukte smykket tilbake til oss og få pengene tilbake.

 7. Trygg handel
  At vi er en norsk nettbutikk gir våre kunder en ekstra trygghet. Vi er ikke langt unna! Vi har i tillegg valgt betalingsløsning med Klarna. Det betyr at du kan vente med å betale til du har fått smykkene hjem til deg - og at du ikke trenger å betale hvis det skjer noe uforutsett med bestillingen din - eller hvis du bestemmer deg for å returnere ordren. Dette gir derfor en ekstra kjøpsbeskyttelse.

 

Ta en titt på våre flotte smykker på nett her